Ostatnie pożegnanie

Zrzut_ekranu_2024-05-24_094951.png

Zawiadamiamy, że pożegnanie Anny Koc-Jaśkiewicz odbędzie się 28.05.2024r.
w kościele Wszystkich Świętych w Elblągu.

Wystawienie urny nastąpi o godz. 10.00.

Msza Święta Żałobna odprawiona będzie o godz. 10.30.

Uroczystości pogrzebowe odbędą się po mszy na Cmentarzu Komunalnym Dębica
w Elblągu przy Nowym Domu Pogrzebowym.

 

 

 

kokardka.png Pożegnanie

20240523 Koc Jaskiewicz AnnaZ niewysłowionym bólem zawiadamiamy, że odeszła na zawsze Anna Koc-Jaśkiewicz.

 

Nasza Ania, wspaniała nauczycielka chemii i fizyki, oddana uczniom wychowawczyni, serdeczna koleżanka, życzliwy, dobry, kochający życie człowiek. Pozostanie na zawsze w pamięci przyjaciół, wdzięcznych uczniów, rodziców i nauczycieli.

Będzie nam jej bardzo brakowało.

 

Rodzinie i najbliższym składamy najszczersze kondolencje.

 

Pogrążeni w głębokim smutku Dyrekcja, Nauczyciele, Pracownicy szkoły, Uczniowie oraz cała społeczność Jagiellończyka.

 

 

 

.

2024 Drzwi otwarte

KLAUZULA INFORMACYJNA DLA RODZICÓW/PRAWNYCH OPIEKUNÓW I UCZNIÓW
II LICEUM OGÓLNOKSZTAŁCĄCEGO Z ODDZIAŁAMI DWUJĘZYCZNYMI IM. KAZIMIERZA JAGIELLOŃCZYKA W ELBLĄGU

Zgodnie z art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (4.5.2016 L 119/38 Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej PL) informujemy, że:

  1. Administratorem danych osobowych jest dyrektor II Liceum Ogólnokształcącego z Oddziałami Dwujęzycznymi im. Kazimierza Jagiellończyka w Elblągu, ul. Królewiecka 42, 82-300 Elbląg, tel: (55) 625-88-81, e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
  2. Kontakt z Inspektorem Ochrony Danych II Liceum Ogólnokształcącego z Oddziałami Dwujęzycznymi im. Kazimierza Jagiellończyka w Elblągu, możliwy jest pod adresem e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
  3. Dane osobowe będą przetwarzane na podstawie art. 6 ust. 1 lit.,c ogólnego rozporządzenia j/w o ochronie danych w celu realizacji zadań ustawowych, określonych w Ustawie - Prawo oświatowe z dn. 14 grudnia 2016 r. (Dz. U. z 2017 r., poz. 59 oraz Ustawy o systemie oświaty z dnia 7 września 1991 r. (Dz. U. z 2017 r., poz. 2198) w celu realizacji statutowych zadań dydaktycznych, opiekuńczych i wychowawczych w placówce.
  4. Odbiorcami Państwa danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa oraz te, którym administrator powierzył przetwarzanie danych osobowych.
  5. Dane osobowe przechowywane będą przez okresy zakreślone w Jednolitym Rzeczowym Wykazie Akt, zatwierdzonym przez Państwowe Archiwum w Malborku.
  6. Uczeń/rodzic/opiekun posiada prawo do:
    • dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
    • żądania od administratora sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania danych osobowych,
    • wniesienia skargi do organu nadzorczego, tj. Prezesa Urzędu Ochrony Danych., gdy uznają Państwo, że przetwarzanie danych osobowych Państwa dotyczących narusza przepisy RODO.
  7. Podanie danych osobowych jest wymogiem ustawowym i jest obowiązkowe ze względu na przepisy prawa oświatowego j/w.
  8. Państwa dane osobowe nie będą wykorzystywane do podejmowania decyzji, która opiera się wyłącznie na zautomatyzowanym przetwarzaniu, w tym profilowaniu.


Matura za:


Wakacje za:

 

 

Szkoła w chmurze Microsoft

unia europejska

Nagrody

Uczelnie

  • PG
  • UG
  • WSBG
  • PWSZ
  • EUH-E

Linki